VIDEO: Pljačka kakve se nitko normalan ne bi sjetio

Ova snimka nadzorne kamere iz jedne trgovine u Londonu više podsjeća na igranu komediju nego na stvarni događaj. Naime, ‘prerušeni’ lopov na glavi je imao muške gaće, a prodavač ga se riješio na vrlo jednostavan i efikasan način.

Tazviona Maluge Bhebe (40), muškarac iz Zimbabwea, pokušao je opljačkati trgovinu s alkoholnim pićima u Londonu, naoružan kuhinjskim nožem i ‘dobro sakriven’ ispod para bokserica na glavi, prenosi Telegraph.

Bhebe je zaprijetio blagajniku nožem, tražeći od njega sav novac iz blagajne. Kada je ‘zamaskirani’ pljačkaš nasrnuo na prodavača, ovaj je skočio preko pulta, te istrčao van samo da bi uzeo reklamnu ploču. Zatim se vratio u trgovinu i izudarao njome pljačkaša.

specijal-201104070347004-blentoni u akciji pokrivalo za lice spalo je sa kriminalca, te su ga sigurnosne kamere snimile, na osnovu čega ga je policija uhvatila. Osim snimke, dokaz su bile i bokserice koje su ostale u trgovini nakon što je pljačkaš pobjegao. DNK analiza pokazala je da su to, zaista, njegove bokserice.

Što reći? Uživajte u kratkoj i duhovitoj snimci sigurnosne kamere, koja kao da je ‘ispala’ iz neke dobre komedije.

http://player.ooyala.com/player.js?video_pcode=RvbGU6Z74XE_a3bj4QwRGByhq9h2&embedCode=lucXFsNDrYw_EfiLmi-nLwkzLL52Uoj-&deepLinkEmbedCode=lucXFsNDrYw_EfiLmi-nLwkzLL52Uoj-&width=596&height=472

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr