Tvrdi da ga je iskoristila lijepa plesačica pa je tuži

Istina je da ljubav ne poznaje pravila, barijere, godine i razum, no tu i tamo se nađe neki par za koji jednostavno moramo, barem u sebi, pitati: Što njih dvoje rade zajedno?

73-godišnjem talijanskom redatelju Antoniu Calendi očito ništa nije bilo sumnjivo kada je započeo vezu s prekrasnom 27-godišnjom plesačicom.

No, nakon prekida njihove veze, starac tvrdi da ga je Natasha Diamond-Walker iskoristila za financijsku dobit te da se cijelo vrijeme pretvarala da gaji osjećaje prema njemu.

To je zaključio uslijed prekida veze koji se odigrao nakon što joj je redatelj otplatio stan na Manhattanu vrijedan 775.000 dolara. New York Daily News prenosi da odvjetnik vremešnog redatelja smatra kako djevojka nije nikada imala namjeru vratiti dug već je jednostavno iskoristila njegovog klijenta i odbacila ga nakon što je dobila što je željela. Zbog toga traži odštetu u vrijednosti od skoro dva milijuna dolara.

Veza u trajanju od 10 mjeseci započela je kada su redatelj i plesačica radili na zajedničkom projektu u Italiji, a Calendi ju je zasipao darovima, među kojima je bio i stan u New Yorku. No, u tužbi tvrdi da joj je novac za stan samo posudio, dok Natasha tvrdi da je bio poklon.

Odluku o tome tko je točno kome dužan i tko je koga iskoristio u ovoj vezi donijet će sud u New Yorku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr