Reperi kojima hitno treba oduzeti mikrofone

Izbor glazbe veći je no ikad prije. Novi ‘umjetnici’, performeri i zabavljači iskaču na sve strane, a mi ih možemo poslušati preko kojeg god kanala hoćemo.

Neki bi rekli da danas bilo tko može postati pjevač, ali rijetko tko uspije biti loš kao ovi reperi s kojima ćemo vas upoznati.

Iz nekog razloga, mnogi misle da bi se, ako već ne znaju pjevati, mogli barem okušati u repanju, te da im je hit zagarantiran ako rimuju ‘babe’ i ‘žabe’ i ubace desetak dobrih ‘ženski’ u spot.

Bloger, kolumnist i novinar Jesse Perez je na internetskoj stranici sobadsogood.com pokazao što znači biti antitalent za rap i kako glazba može izazvati mučninu i poriv za nasiljem.

Prva na redu je pjesma originalnog, osebujnog i znakovitog naslova Gym, a izvodi je veličanstvena trojka koja dolazi iz Velike Britanije. Neki misle da je ova pjesma zezancija, a mi smo spremni povjerovati u to da ne izgubimo vjeru u čovječanstvo.

Dave Neurotic, Young Zeus i The Duffinator – Gym

Sljedeći spot je horor-priča iz osamdesetih godina o dućanu koji je htio ‘nabrijati’ kako svoje radnike, tako i kupce, pa su odlučili napraviti vlastiti hit-singl. Ne samo da je Super Broker Shuffle najneugodnija pjesma stoljeća, nego i traje pune četiri bolne minute.

The Southern Food Brokerage – Super Broker Shuffle

Ako imate slab želudac ili osjetljive uši, savjetujemo vam da preskočite ovaj video. Ovo ‘remek-djelo moderne umjetnosti’ izvan je svih normi glazbe i smisla, te je gotovo nemoguće poslušati ga do kraja. Ostaje misterij radi li se o najvećem šaljivdžiji na svijetu ili o najgorem reperu u svemiru.

Raed – You Gotta Love This City

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr