Puštala im 'porniće' na satu, prošla nekažnjeno

Profesorica Peggy Gish sa sveučilišta u Fresnu našla se u neugodnom položaju kad ju je jedan od studenata prijavio da na satu pušta ‘porniće’.

Film koji je profesorica pustila zove se Napredne specijal-201104070347004-sex tehnike i riječ je o edukativnom videu u sklopu kolegija o ljudskoj seksualnosti, prenosi The Huffington Post.

Iako je 20-minutni video zaista eksplicitan, prigovor je iznenadio i profesoricu i studente, a i osoblje sveučilišta jer u opisu kolegija jasno stoji da se bavi psihološkim, društvenim, kulturalnim i fiziološkim aspektima seksualnosti, te da će u okviru kolegija biti i materijali eksplicitne prirode.

S obzirom da kolegij nije obavezan, studenti su upozoreni kakvim će sadržajima biti izloženi i nisu dužni pogledati sve materijale kako bi se pripremili za ispit, ovakva optužba je došla kao iz vedra neba.

Osim što je eksplicitne naravi i detaljno progovara o tehnikama i pozama kojima se povećava seksualni užitak, profesorica objašnjava da nije riječ o pornografskom uratku, nego o jednostavnom edukativnom videu Sinclair Institutea, koji se bavi isključivo instrukcijskim videima.

I dok su svi stali u obranu ovakvog kolegija, još uvijek nije posve jasno zašto je neki student odlučio slušati kolegij o ljudskoj seksualnosti da bi na koncu tužio profesoricu jer je puštala – film o seksu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr