FOTO: Želite li zaružiti s ovim seksi partijanericama?

Noćni izlasci sastavni su dio razonode mladih, a u velikim gradovima izbor klubova u koje se može izaći velik. Ako vas pretjerano ne zanima glazba, sigurno imate neke druge kriterije prema kojima birate mjesto izaska.

Cijena pića, prostor i radno vrijeme neki su od faktora prema kojima se odlučuje za određeni noćni klub u kojem namjeravamo provesti dobar dio noći.

Kada preporučujete nekom mjesto izlaska, muškarce često zanima prosječan izgled žena koje se mogu vidjeti u klubu. Iako nitko ne zna što točno određuje “klub s zgodnim curama”, nekako se ipak uspiju tako etiketirati pa neki klubovi postanu omiljeno mjesto izlaska muškarcima koji se vole zabiti u kut i škicati dame, ili pak, krenuti u akciju.

Donosimo vam fotogaleriju cura iz ruskih klubova koje su nam jednostavno oduzele dah, ali moramo priznati da smo se pomalo i nasmijali njihovom muškom društvu. Većina frajera na specijal-201201270582004-Slike za Facebook izgleda potpuno nezgrapno u društvu s ljepoticama, a neki su pak odlučili pokupiti isto toliko pažnje koliko i žene svojim odjevnim kombinacijama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr