FOTO: One se stvarno jako žele fotkati!

Kao korisnik interneta, sigurno već znate za fenomen ‘fotobombe’ koji uvijek nasmije. Iako je većina takvih fotki s ljudima, ovaj put fotke su ‘upropastile’ životinje.

Mrzite li i vi kad se poželite fotkati s nekim i svi se namjestite, a odjednom ispred vas pretrči netko treći i potpuno upropasti fotku? Ali, još je gore kada ste sigurni da je fotka ispala savršeno, pa poslije ugledate nekoga u pozadini koji, svjesno ili nesvjesno, skreće pažnju na sebe.

No, ako fotku ‘začini’ potpuno nevina specijal-201104070347004-životinje, stvar je onda deset puta smješnija! Katkad životinje ‘bombardiraju’ fotke drugih životinja, ali većinom uživaju u upadanjima na fotke ljudi koji samo žele ovjekovječiti neki poseban trenutak.

Možda se životinjice osjećaju izostavljeno, pa se žele pridružiti zabavi, ili su pak potpuno svjesne fotića pa namjerno ‘upadaju’ ne bi li i one pokazale svoju najšarmantniju stranu?

Ovakvo objašnjenje neće vam biti neobično nakon što pogledate fotogaleriju s najboljim životinjskim fotobombama, koje zaista izgledaju sasvim namjerno!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr