FOTO: Fotografirao stotinu blow jobova

Fotograf Tadas Černiauskas iz Latvije odlučio se dobro zabaviti, kao i posjetitelje svog studija, u kojem je napravio najluđi photoshooting koji smo ikada vidjeli. Set fotografija nazvao je Blow Job. No, ne radi se o onome što ste prvo pomislili.

Riječ je fotkama nastalima tako što se jaki zrak puhao direktno u lica dobrovoljaca, a rezultat toga je, kao što možete i vidjeti – histerično smiješna grimasa lica koju nikada ne bi uspjeli napraviti bez pomoći.

Fotograf je rekao kako je htio napraviti nešto zabavno i specijal-201104070347004-smiješni život sebe i druge ljude, te se iznenadio koliko su ljudi bili opušteni i nisu se nimalo bojali što će izgledati smiješno. Tvrdi kako je studio u tih nekoliko sati bio pun histeričnog smijeha, te da će svima to fotkanje ostati u dobrom sjećanju još dugo vremena.

Iako je fotografirano više od sto ljudi, mi vam prenosimo samo dio kolekcije u fotogaleriji, a o fotografu više možete saznati na njegovoj internetskoj stranici http://www.tadaocern.com/gallery_blowjob.html. Moramo priznati da nam je žao što nikada nismo imali prilike stati pred Tadasov objektiv. Zamislite samo imati takvu jednu fotku u svome albumu!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr