FOTO: Servirao vlastite genitalije u restoranu

Umjetnik iz Tokija, Mao Sugiyama, smatra se aseksualnom osobom i misli da su mu genitalije nepotrebne, stoga je odlučio otići na operaciju uklanjanja svoje ‘muškosti’. No, to nije bilo dovoljno bizarno, pa je odlučio skuhati genitalije, začiniti ih i servirati na jednom banketu u Tokiju.

Na svom Twitteru Sugiyama (22) je objavio kako traži ljude koji bi željeli pojesti njegov ‘specijalitet’, tj. njegove genitalije, za 1.250 dolara. Da ponudu učini ‘primamljivijom’, objasnio je kako je potpuno zdrav, da nikada nije imao spolno prenosive bolesti, niti je uzimao hormonske pilule.

Iako je ovo vjerojatno samo bolesna šala malo pomaknutg umjetnika željnog pažnje, njegov je tweet privukao veliku pozornost, pa je ‘junak’ odlučio organizirati javnu degustaciju za 250 dolara po porciji.

Sugiyama tvrdi da je svoje genitalije skuhao, začinio i servirao u restoranu u Tokiju za petero ‘sretnika’ koji su se prijavili za kanibalsku degustaciju.

Jedan od njih je 29-ogodišnji organizator, koji je na svom Twitteru napisao da je odlučio probati neobično jelo, jer je to “prilika koja se nudi samo jednom u životu”.

Na fotografijama koje ovdje vidite je, prema izjavi ‘umjetnika’ njegov penis i testisi, no vjerojatnije je, nadamo se barem, riječ o pohanoj svinjetini.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr