Dekolte je preopasan za vožnju avionom?

Službenica privatne aviokompanije US Airline Southwest zabranila je jednoj putnici da se ukrca u avion jer je nosila “preduboki” dekolte. Putnica se svejedno ukrcala, a njen dekolte, začudo, nije utjecao na let.

Putnica tvrdi da je ćaskala sa službenicom aviokompanije prije ulaska u avion. No, odjednom, službenici je zasmetao njen dekolte, te joj je zaprijetila da je neće pustiti u avion ako ne zakopča košulju koju je imala na sebi preko crne dekoltirane haljine.

Žena je bila šokirana, no svejedno se ukrcala na svoj let bez da je pokrila ‘opasan’ dekolte. Kada je priča stigla u medije, aviokompanija se ispričala, te ponudila dekoltiranoj putnici povrat novca.

Glasnogovornica Southwesta rekla je kako njihovi službenici imaju pravo uskratiti let svakome koga smatraju neprikladno odjevenim.

Putnica je svoj izbor odjeće pravdala visokom temperaturom. “Nisam pokušavala biti moderna, samo sam htjela da mi bude udobno, da se ukrcam u avion i odspavam, poput svih ostalih”, izjavila je za CBS New York.

Ovo nije prvi puta da je Southwest dospio u medije. Prošle godine pisalo se o slučaju kada su jednu putnicu natjerali da kupi kartu za dodatno sjedalo jer su smatrali da ne stane u jedno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr