Dečki na koje svakako treba obratiti pažnju!

Često vam prenosimo strane duhovite skečeve koji nas oduševe, no sada smo naišli na domaći uradak koji nas je nasmijao i vjerujemo da će i vas. Upoznajemo vas s skupinom kreativnih studenata koji su se nazvali Gudravci i koji snimaju skečeve.

Kako to i biva s dobrim ekipama, ovi dečki su dugogodišnji prijatelji i, iako sada studiraju na različitim fakultetima, čini se da još uvijek nađu vremena za kreativnu zezanciju.

Gudravci, kako su se nazvali, imaju svoju http://www.youtube.com/user/azastone/videos na kojoj se vidi koliko su bili produktivni u samo godinu dana.

S ciljem da svoje video uratke približe što većem broju ljudi, slali su ih raznim internetskim portalima, te su čak i sudjelovali na natječaju u kojem su trebali napraviti skečeve po zadacima koje je izmišljao Robert Knjaz i završili na trećem mjestu. Sve snimke s natječaja možete vidjeti na njihovoj YouTube stranici.

U posljednjih nekoliko dana privukli su pozornost svojom parodijom na reklame jednog zagrebačkog noćnog kluba, od koje smo, moramo priznati, grcali u suzama od specijal-201104070347004-Smiješni video.

Da ne duljimo, prenosimo vam jedan od njihovih velebnih uradaka. Dečki su napravili spot za svoju pjesmu imena Malo Lud, Malo Glup.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr