URANILE S TULUMOM

‘URLALE SU, MORALI SMO REAGIRATI’: Nakon burne svađe zbog bizarnog razloga četiri partijanerice izbačene iz aviona za Ibizu

Četiri žene su udaljene s leta iz Manchestera za Ibizu nakon što su navodno izvikivale rasističke uvrede i prijetnje suputnicima, a sve nakon svađe oko Nike tenisica, piše Daily Mail.

Četiri skupine putnika zatražilo je da zamjene mjesta kako bi bili što dalje od skupine mladih žena, pa je na zahtjev drugih putnika kapetan pozvao policiju.

Incident se dogodio na Monarchovom letu za Ibizu u utorak navečer, a fotografije žena su objavljene na društvenim mrežama.

‘Puno galame o Nike Air Force 1 tenisicama’

Kako je rekao jedan od svjedoka: “Bilo je puno galame o Nike Air Force 1 tenisicama.”

Amber Elouise Ferguson, kojiaje bila na Monarchovom letu u utorak navečer, objavila je fotografije navodnih napadačica na Facebooku.

Gospođa Ferguson (25) je rekla: “Zbog tih žena je kasnio naš let za Ibizu… One su bili rasisti, uzvikivale su nepristojne komentare i prijetile ljudima! One koji ih poznaju ili su povezani s njima trebalo bi biti sram što poznaju tako odvratne osobe!”

Bile pod utjecajem alkohola

Status gospođe Fergusona na Facebooku implicira da su žene u dobi između 18 i 25 godina bile pod utjecajem alkohola dok su vrijeđale sve oko sebe. Rekla je da su žene zlostavljale njezine prijatelje kad su zatražili preseljenje što dalje od njih, a njoj prijetile “da će se obračunati s njom” kad su se ona i njezini prijatelji žalili.

Glasnogovornik mančesterske policije potvrdio je da je došlo do incidenta nakon svađe na spomenutom letu, dok je predstavnik  Monarch Airlinesa rekao da su četiri putnice uklonjene iz Smartylynxovog leta na kojem je bilo 158 putnika.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr