Slavni vidovnjak prorekao katastrofu koja će uslijediti kroz par mjeseci

Ron Bard jedan je od najslavnijih svjetskih vidovnjaka. Njegova životna priča i uspon od beskućnika da zvijezde paranormalne scene učinila ga je i jedinim vidovnjakom koji je završio u Forbesu.

Ovaj Amerikanac među svojim klijentima ima brojne Japance, a poznato je da surađuje s kompanijama kao što su Sega i Merrill Lynch.

U više je navrata pomagao i japanskoj policiji u istraživanju zločina, a nedavno se oglasio na Twitteru kako bi upozorio Japance da im u idućih nekoliko mjeseci predstoji velika katastrofa za koju se trebaju početi pripremati.

U seriji tweetova na japanskom, ljudima je poručio da ga prate i retweetaju kako bi se što više ljudi informiralo i pripremilo za katastrofu. Obećao je da će objaviti i mjesto koje će zadesiti tragedija kada ga sazna te da je jedini način da se zaustavi katastrofu zajednička molitva.

Može li Bard stvarno predvidjeti što će se i gdje dogoditi ili je sve jedna velika i bezobrazna reklama (ako se nesreća dogodi, postat će poznat kao pravi prorok, a ako se ne dogodi, tvrdit će da je masovna molitva pomogla), pokazat će tek vrijeme.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr