PROCIJENITE SAMI

JESU LI IZVANZEMALJCI POSJETILI SRBIJU? Iako ova uznemirujuća snimka upućuje na to, neki su skeptični

Na snimci se jasno vidi šest trokutastih svjetala na jednom mjestu, koja su se ubrzo ugasila, jedno po jedno.

Stanovnici uspavanog srpskog grada ostali su, malo je reći, šokirani, ugledavši prizor koji upućuje na posjet izvanzemaljaca. Lokalci iz Donjeg Milanovca u istočnoj Srbiji snimili su šest jakih svjetala na nebu 19. srpnja oko 22 sata.

Korisnik YouTubea pod imenom Dragan Vasić objavio je dvominutnu snimku noćnog neba s neidentificiranim svjetlećim objektima i izazvao nemir među stanovnicima. Na snimci se jasno vidi šest trokutastih svjetala na jednom mjestu, koja su se ubrzo ugasila, jedno po jedno, piše Mirror.


Dok su neki uplašeno konstatirali kako je vjerojatno riječ o izvanzemaljcima, bilo je i skeptičnih komentara poput: “To su lampioni koji se mogu kupiti u kineskom dućanu”.

NLO KOJI MIJENJA OBLIK IZBEZUMIO MJEŠTANE: Brojne snimke misterioznog objekta preplavile internet, uskoro se otkrila prava istina

Korisnica pod nadimkom Vikica objašnjenje je pronašla drugdje: “Rusi su upravo pokrenuli pilot satelit zvan ‘najsjajnija zvijezda na nebu’, koja bi trebala razvaliti masivnu reflektirajuću foliju… Okruženi smo tolikim starim i novim satelitima da nismo ni svjesni toga”.

Vlasti se još nisu oglasile u vezi s ovim slučajem, a je li doista riječ o NLO-u, satelitu ili tek nečijoj neslanoj šali, prosudite sami.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr