Žandarm ubio druga oklagijom?

Pili ceo dan pa se potukli oko pesme

24.12.2013.
15:06
VOYO logo

Nastavlja se serija zločina u kojima učestvuju pripadnici Žandarmerije. Dalibor Tomašević (29), pripadnik kraljevačkog odreda te jedinice, uhapšen je u ponedeljak ujutru u Užicu zbog sumnje da je učestvovao u tuči u kojoj je ubijen Boban Dumbelović (41). On je zadržan u policijskom pritvoru do 48 časova.

Pili celog dana

Kako saznajemo, zločin se dogodio u noći između subote i nedelje u stanu u užičkom naselju Pora. Tamo su se vlasnik stana, Dumbelović i Tomašević posvađali, a potom i potukli. Dumbelović je, kako se pretpostavlja, zadobio teške povrede i preminuo je posle nekoliko sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Njih trojica su najverovatnije celog dana pili alkohol, a pretpostavljamo da su uzimali i narkotike. U jednom trenutku su se posvađali oko pesme, posle čega je došlo do tuče u kojoj je Dumbelović zadobio fatalne povrede - kaže sagovornik Kurira. Za zločin se saznalo posle podne, oko 17 časova, kada je neko iz stana pozvao Hitnu pomoć i prijavio da se jedan od momaka u stanu predozirao.

- Kad su došli lekari, videli su da momak koji nije davao znake života ima podlive po glavi, najverovatnije od udaraca oklagijom. Tada je pozvana i policija - kaže naš izvor iz Užica i dodaje da je telo poslato na obdukciju, kojom će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se obdukcija

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je da je pripadnik Žandarmerije osumnjičen za umešanost u ubistvo u Užicu. - Istraga je u toku i posle obdukcije imaćemo jasniju sliku šta je izazvalo smrt muškarca - rekao je Dačić.

Inače, Užičani kažu da je Boban Dumbelović koristio narkotike, ali neki od njegovih prijatelja s kojima smo juče pričali tvrde da se u poslednje vreme nije drogirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bio je u programu za odvikavanje od droge... Siguran sam da u poslednje vreme ništa nije uzimao. Uveren sam da će to pokazati i obdukcija - rekao je prijatelj ubijenog.

Majka u šoku

Joj, sine, što te ubiše... - kukala je juče majka stradalog Rusa Dumbelovića. Njoj su za smrt sina javili juče ujutru. - Otišao je nekud u subotu ujutru. Kad sam videla da ga nema kod kuće, zvala sam ga na mobilni, nije se javljao. Pomislila sam da ga, slučajno, nije uhapsila policija jer je imao da plati neku kaznu od 8.000 dinara. Jutros je policija došla na vrata... Joj, šta ću sad sama - priča nesrećna majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematično ponašanje

Dalibor Tomašević rodom je iz Brodareva kod Prijepolja. Živeo je u Užicu, a radio je u kraljevačkom odredu Žandarmerije sve do pre mesec i po, kada je suspendovan jer nije izvršavao obaveze na poslu. - Puno je pio i nije poštovao radnu disciplinu niti nadređene. On je bio jedan od pripadnika Žandarmerije čije je ponašanje bilo vrlo problematično, ali koji nisu sklonjeni iz te jedinice sve dok to nije učinio novi komandant Milinko Božović - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo