Zahlađenje kratkog daha: Za 10 dana ponovo paklene vrućine

Promenljivo vreme sa pljuskovima zadržaće se do 5. jula

25.6.2013.
18:09
VOYO logo

U Srbiji će sutra preovlađivati sunčano, a u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim krajevima promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će najviša dnevna temperatura iznositi do 25 stepeni. Letnjim temperaturama, prema proceni meteorologa, ne možemo se nadati pre 5. jula.

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da će promenljivo vreme trajati sve do 5. jula, kada se ponovo očekuju prave letnje vrućine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sve do kraja juna i početkom jula u Srbiji će biti promenljivo, neće biti izuzetno visokih temperatura, ali će biti sunčanih dana. Takođe su moguće kratkotrajne letnje kiše, ali neće biti celodnevnih pljuskova - kaže Todorović.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, sutra nas očekuju temperature slične današnjim. Vetar će biti slab i umeren severozapadni, u Negotinskoj Krajini povremeno i jak. Jutarnja temperatura iznosiće od 12 do 18, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u Beogradu će sutra preovlađivati sunčano, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura iznosiće oko 13, a najviša dnevna oko 21 stepen.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana (do 3. jula), do subote preovlađivati sunčano, uz lokalni razvoj oblačnosti, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u zapadnim južnim i jugoistočnim krajevima. Zatim će do kraja perioda biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimalna temperatura biće ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a u većini mesta od 20 do 25 stepeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo