Uhapšen borčanski narko bos

Godinu nakon bekstva kroz prozor dolijao policiji

12.12.2012.
23:13
VOYO logo

Dalibor Ristić (28) zvani Dača, vođa borčanskog kriminalnog klana, uhapšen je juče u stanu u Bulevaru dr Zorana Đinđića u Novom Beogradu, posle 14-mesečnog bekstva, prenosi Blic.

U akciji Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd i PS Palilula, sa Ristićem koji je bio vođe grupe koja je prodavala heroin u prestonici, uhapšen je i Ivan Stojanović Ića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ristić je od oktobra prošle godine bio u bekstvu, a tada je uhapšena 18 -člana kriminalna grupa kojom su rukovodili on i Novopazarac Hikmet Hajrović. Vođa borčanskog klana tada je uspeo da izbegne hapšenje, bekstvom kroz prozor.

Dosije pun prekršaja

Ristić ima podebeli dosije, a hapšen je zbog droge, razbojništva, iznuda, napada na policajca, oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hikmet Hajrović je heroin nabavljao u Turskoj, da bi ga članovi grupe iz Novog Pazara "miksovali" sa paracetamolom i krijumčarili do Beograda, gde su ga preuzimali Ristićevi saradnici. Droga koju je Ristić nabavljao od Hajrovića skladištena je u jedan lokalni kafić, i odatle rasturana na ulicu.

Ristić bio hapšen u novembru 2009. godine kao deo ekipe Miše Lukovića zbog iznude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ristić je u aprilu 2009, vozeći "jamahu", na Pančevačkom mostu udario saobraćajnog policajca Željka V, koji je pokušao da ga zaustavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo