Učenik Druge kragujevačke gimnazije izboden u školskom dvorištu

Napali ga usred dana učenici iz druge škole

4.11.2013.
14:10
VOYO logo

Učenik trećeg razreda Druge kragujevačke gimnazije izboden je jutros u tuči koja se dogodila u dvorištu škole, sazanje "Blic". Njega su, kako je izjavila pedagog Nataša Buzadžić, povredili nožem učenici iz druge škole koji su ga napali, saznaje Blic.

Njega su, kako je izjavila pedagog Nataša Buzadžić, povredili nožem učenici iz druge škole koji su ga napali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u saopštenju PU Kragujevca, do incidenta je došlo na stepeniku odbojkaškog igrališta, u dvorištu Druge kragujevačke gimnazije, gde je nakon kraće rasprave D.M fizički napao S.U. i oštrim predmetom naneo mu posekotinu u predelu leve butine. Napadač je pojurio i nekoliko učenika koji su bili u društvu sa S. U., ali su oni pobegli u prostorije škole.

S. U. je pomoć ukazana u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde je konstatovano da je zadobio lake telesne povrede u vidu posekotine butine i nagnečenja oka. Nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila napadača D.M, vanrednog učenika kragujevačke gimnazije, protiv koga će, Višem javnom tužilaštvu, biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju.

Povodom ovog incidenta Kragujevac će danas posetiti predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom gradu dogodila se još jedna tuča među mladićima. Kriminalistička policija uhapsila je Sava A. (18) i Darka P. (19) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da su teško povredili sugrađanina Andreju M. (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo