Ubio oca devojke koja mu je ubila sina

Krvava osveta u Kuršumliji

18.7.2013.
19:34
VOYO logo

Nikola Šćepanović (55) iz Kuršumlije, otac pokojnog Nenada, koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović, ubio je danas Majinog oca Zorana Milanovića (49), piše Kurir.

Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića, gde on u prizemlju drži kafanu a prema nezvaničnim informacijama Nikola je u Zorana ispalio devet hitaca iz pištolja a zatim otišao u policiju i predao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nikola je danas nekoliko puta prolazio kolima pored kuće, kao da je čekao kada će Zoran da izađe. Kako sam čuo, Zoran je oko 15 sati izašao i seo za jedan sto u bašti svoje kafane. Tada je naišao Nikola i pucao u njega - kaže jedan od komšija Milanovića.

Pre dve godine Maja Milanović je posle kratke svađe sa Nenadom u kafiću otišla do njegove kuće i ušla u njegovu sobu. Pošto je često dolazila kod Nenada, znala je gde se nalazi pištolj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je on došao za njom, ona je pucala u njega. Inače, pravosnažnom presudom Maja Milanović je za ubistvo Nenada Šćepanovića osuđena na devet godina zatvora. Šćepanovići su veoma nezadovoljni presudom a sam Nikola je u izjavi za Kurir posle prvostepene presude kazao da smatra da mu je ovakvom presudom sin ponovo ubijen.

Foto: Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo