Trojka otriva ko je Pit Bul - Gladijator iz Vranja koji je ubio Nikolu Bojovića

Uhapšeni Saša Cvetanović, osumnjičen za ubistvo brata Luke Bojovića, ima podebeli dosije u vranjskoj policiji

30.8.2013.
17:39
VOYO logo

Uhapšeni Saša Cvetanović je dobro poznat vranjskoj policiji, ali je uglavnom bio privođen i procesuiran za "sitna" krivična dela. On već osam godina ne živi u Vranju, ali ga se policajci dobro sećaju jer je imao probleme sa zakonom još kao maloletnik.

- Saša Cvetanović je živeo u vranjskom naselju Ledene stene, u ulici Esperanto br. 2, u jednoj razorenoj porodici poremećenih odnosa - priča naš sagovornik iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On navodi da je Cvetanović, poznat po nadimku "Gladijator", hapšen zbog lakih i teških krađa, narkomanije i učestvovanja u tuči. Važio je za lokalnog kriminalca nižeg ranga, ali mu se pre osam godina gubi svaki trag.

Iako je Cvetanović u kriminalnim krugovima danas poznat po nadimku Pit Bul, u Vranju ga i policija ima evidentiranog pod nadimkom Gladijator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOMŠIJE MISLILE DA JE MRTAV

Komšije Cvetanovića iz vranjskog naselja Ledena Stena, kažu on dugo nije živeo na toj adresi, ali ga je policija često tražila u stanu koji je prodao pre osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sva trojica braće su bili problematični. Tako su odrasli, na ulici, kao deca o kojoj niko nije imao da se stara - pričaju komšije Cvetanovića.

Oni kažu da je Saša otišao za Beograd i poveo sa sobom srednjeg brata Dragana, i da se u jednom trenutku pre par godina naseljem pronela vest da je pronađen mrtav negde u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- S obzirom da policija nije svraćala neko vreme i da ga nisu tražili mi smo poverovali da je zaista mrtav - kažu komšije za Trojku.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo