Tri života ugašena na Ibarskoj

Među stradalima dva brata, rukometaši Partizana

15.9.2013.
12:42
VOYO logo

Tri osobe su izgubile život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutro dogodila na deonici Ibarske magistrale, u mestu Zagrađe kod Gornjeg Milanovca.

Među stradalima su rukometaši mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem Popović (16) i Ignjat Popović (18), javlja Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mestu nesreće povredama je podlegla i vozač V.S (44) iz Beograda.

U Policijskoj upravi u Čačku Tanjugu je receno da je do nezgode došlo kada je putničko vozilo marke "jugo" beogradske registracije, kojim je iz pravca Beograda upravljala V.S. iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa teretnim motornim vozilom marke "skanija" novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z (37) iz Kruševca, prenose Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometni klub Partizan duboko žali za gubitkom dvojice dečaka i zbog nedelje žalosti, koja će trajati do petka, odlaže mečeve svih kategorija. Ignjat Popović je kao golman prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat, Jevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo.

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale je još u prekidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo