Silovao snaju pred unukom

Višemesečno seksualno uznemiravanja niko od ukućana nije primećivao

13.6.2013.
14:34
VOYO logo

Policija u Jagodini uhapsila je Ž. D. (62) zbog sumnje da je silovao svoju snaju (23) naočigled njegovog unuka starog tri godine.

Prema pisanju lista Alo!, on je u utorak oko 11 sati sačekao da njegova supruga ode sa ćerkom u grad, a sin u lov i onda je napao snaju, prenosi Press Online.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Odveo ju je u sobu i bacio na krevet. Svukao je sve sa nje i počeo da je siluje. U tom trenutku se pojavio njen trogodišnji sin, jer je nesrećna žena vrištala, ali ga je on oterao u sobu. Ko zna šta bi bilo da policija u tom trenutku nije dobila anonimni poziv čovek koji je rekao da čuje zapomaganje iz obližnje kuće - objašnjava sagovornik lista blizak celom slučaju.

Nesrećna žena odvedena je na pregled, a policija je privela njenog svekra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Alo saznaje, Ž. D. je prema priči snaje već deset meseci unazad seksualno uznemiravao. Tražio je da dođe da se mazi sa njim i koristio svaku priliku kada ostanu sami.

- Iz kog razloga žena nije prijavljivala šta joj se sve događa to niko nije znao. Ćutala je i trpela sve što ju je snašlo. Tek kada je policija uhapsila njenog svekra, objasnila je šta joj je sve radio prethodnih meseci - objašnjava naš sagovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezvanično, u policiji i kod istražnog sudije uhapšeni Ž. D. nije priznao da je silovao svoju snahu. Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana. U celu priču uključen je i Centar za socijani rad, koji će narednih dana razgovarati sa žrtvom, ali i njenim suprugom.

Žena je pre nekoliko godina došla u selo nadomak Jagodine, gde je započela život sa svojim suprugom. Nikada nije imala ni jedan jedini incident sa komšijama niti sa rođacima svog supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ona je jedna umiljata žena. Uvek je spremna svima nama da pomogne. Nismo čuli šta se dogodilo u njihovoj kući sem da je policija bila i da je domaćin odveden. Bolje je da što manje znamo - priča jedan od komšija porodice.

Zanimljivo je, i to da suprug zlostavljane žene ništa nije primećivao mesecima. On je policiji rekao da je u utorak rano ujutru otišao u lov, a da je njegova žena tada spavala sa trogodišnjim deteteom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo