Poginula dvojica konobara iz Arilja

Aleksandar Filipović (26) i Marko Mladenović (26) stradali su noćas u saobraćajnoj nasreći

26.7.2013.
11:33
VOYO logo

U saobraćajnoj nesreći u Arilju, koja se dogodila jutros oko 2.30, poginuli su Aleksandar Filipović (26) i Marko Mladenović (26), konobari sa najpoznatije plaže na Rzavu, "Bose noge", javlja Blic.

Do nesreće je došlo u mestu Vrbice, na izlasku iz Arilja prema Požegi, a kobni sudar se dogodio kada je vozilo marke “Reno” užičkih registarskih oznaka, skrenulo u suprotnu traku i udarilo u teretno motorno vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Blic nezvanično saznaje, na licu mesta je od zadobijenih povreda preminuo Aleksandar Filipović (26), koji je upravljao vozilom, kao i suvozač Marko Mladenović (26).

Obojica stradalih su iz Arilja, a kako saznajemo, bili su zaposleni kao konobari u kafiću na čuvenom kupalištu "Bosa noga" na reci Rzav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meštani Arilja, koji se još nisu oporavili od tragedije koja je zadesila ovaj grad pre manje od mesec dana, kada je Mileta Sarić (55) ubio majku Slobodanku, a zatim i dve strine Kosaru i Milenu, u stanju su šoka.

- Bili su divni momci, vredni, uvek nasmejani i pozitivni. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo - ispričao je za Blic jedan od meštana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo