Obijena kuća Predraga Danilovića

Provalnik upao kroz balkon i opljačkao roditelje proslavljenog košarkaša

Samo dva meseca nakon što ga je nožem napao njegov dotadašnji prijatelj Branko Filipović Fida, Predrag Saša Danilović (43) suočio se s napadom na svoju imovinu, piše Kurir.

Naime, porodična kuća proslavljenog srpskog košarkaša i predsednika KK Partizan, koja se nalazi u Mokranjčevoj ulici na Savskom vencu, opljačkana je u noći između srede i četvrtka, nezvanično saznaje Kurir. Lopov je u kuću ušao s balkona i ukrao jedan bežični telefon, ručni sat i dukat, posle čega je pobegao.

Kako saznajemo, u kući koja se vodi na ime Predraga Danilovića žive njegovi roditelji, koji su policiji i prijavili krađu. Na mesto događaja odmah je upućena policijska patrola, a specijalizovane ekipe izvršile su uviđaj.

Na licu mesta utvrđeno je da se nepoznati počinilac neprimećeno popeo na balkon, gde je razvalio vrata, kroz koja je ušao u stambeni objekat i ispreturao stvari – navodi Kurirov izvor i dodaje:

U saradnji s bračnim parom koji tu živi i koji je prijavio krađu, ustanovljeno je da je lopov odneo bežični telefon, ručni sat i jedan zlatni dukat. Kradljivac je pobegao i policija radi na utvrđivanju njegovog identiteta i pokušava da ga pronađe.

Izvor iz istrage za Kurir je još naveo da se kuća našla na meti lopova najverovatnije u periodu od 20 sati u sredu do 18 sati narednog dana, kad u njoj nije bilo nikoga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr