Mišković u policiji zbog Šarića

Saslušanje oko poslovnih veza biznismena i narko bosa

17.10.2013.
11:12
VOYO logo

Miroslav Mišković u svojstvu građanina daje izjavu policiji o navodnim vezama svojih firmi sa firmama Darka Šarića, nezvanično saznaje B92.

Kako saznajemo, Mišković je na poziv policije stigao u PU Novi Beograd jutros oko 10 časova, gde daje svoju izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišković nikada nije komentarisao medijske navode da ima poslovne veze s Darkom Šarićem, čovekom u koga tužilaštva više zemalja upiru prstom kao u jednog od najvećih narko-bosova.

O tim navodnim vezama je 2010. godine za B92 govorio Stanko Subotić, koji je u emisiji "Između redova" povodom afera koje su se otvarale rekao da se "zna da su braća Šarić prijatelji Marka Miškovića, sina vlasnika Delte".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prošle godine, "Novi magazin" je objavio svoja saznanja da policija "pokušava da dokaže da su Miškovićeve kompanije, a pre svega one iza kojih je stajao Marko Mišković, imale poslovne odnose sa Šarićevim klanom".

Podsetimo, vlasnik Delta Holdinga i njegov sin ranije su optuženi za malverzacije sa putarskim preduzećima, trenutno se brane sa slobode, a nedavno je održano pripremno ročište u tom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv Miroslava i Marka Miškovića i još devet lica, a vlasnik Delte pušten je 23. jula iz pritvora u kom je proveo više od sedam meseci, nakon što je njegova kompanija uplatila jemstvo od 12 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti.

Njemu je privremeno oduzet pasoš i određena mu je mera zabrane napuštanja boravišta, uz obavezu javljanja svakog prvog radnog dana u mesecu policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo