Janjušević „prošao“ na poligrafu

Bivši savetnik premijera Zorana Đinđića nema ni direktna ni indirektna saznanja o ubistvu novinara Milana Pantića

Rezultati poligrafskog ispitivanja pokazali da Zoran Janjušević, bivši savetnik premijera Zorana Đinđića, nema ni direktna ni indirektna saznanja o ubistvu novinara “Večernjih novosti” Milana Pantića, saznaje RTS.

Na lični zahtev Zorana Janjuševića, bivšeg savetnika premijera Zorana Đinđića, obavljeno je njegovo poligrafsko testiranje na okolnosti ubistva novinara “Večernjih novosti” Milana Pantića, saznaje RTS.

Rezultati poligrafa pokazali da Janjušević nema ni direktna ni indirektna saznanja o tom ubistvu.

Testiranje na poligrafu obavljeno je u policiji.

Komisija za istraživanje ubistava novinara objavila je juče službenu belešku Uprave kriminalističke policije u kojoj se navodi da je Zoran Janjušević 4. oktobra ove godine, prilikom razgovora u MUP-u o svojim saznanjima u vezi sa ubistvom Pantića i privatizaciji Fabrike cementa Novi Popovac, odbio da se podvrgne poligrafskom testiranju.

Viši sud u Beogradu obustavio je u decembru 2010. istragu protiv Zorana Janjuševića, Nemanje Kolesara i još dvojice osumnjičenih da su zloupotrebili službeni položaj u vezi s privatizacijom fabrike cementa “Novi Popovac” kod Paraćina, a o kojoj je Pantić svojevremeno pisao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr