Devojku ranio zalutali metak u obračunu bandi u Čačku

19-godišnja devojka prebačena je u bolnicu zbog povrede noge

25.4.2013.
13:13
VOYO logo

U obračunu bandi koji se preksinoć dogodio u centru Čačka ranjena je prolaznica Julijana B. (19), učenica srednje muzičke škole, koju je zalutali metak pogodio u nogu.

Istraga još nije utvrdila ko su bili napadači, ali i meta. Jedino se zna da je mladić sa skutera ispalio deset metaka u automobil u pokretu, piše "Blic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun se dogodio na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Kneza Miloša na samo 20 metara od gradskog šetališta na kome je bio veliki broj ljudi.

Na automobil su ispaljeni rafali, a rikošetirani metak je pogodio Julijanu B. u desnu potkolenicu. Ona je zbrinuta na odeljenju ortopedije čačanske bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Išao sam levom stranom trotoara, dok je devojka bila preko puta. Nisam video koji je auto u pitanju, ali je on samo protutnjao pored mene, a nedugo potom pojavio se i skuter. Nisam video da li je na motoru bila jedna ili dve osobe. Potom se začula pucnjava, škripa guma i sve se završilo u sekundi, oba vozila su odjednom nestala. Pomislio sam da, srećom, niko nije povređen, ali onda sam video devojku da leži na trotoaru. Odmah sam pritrčao i pozvao Hitnu pomoć - ispričao je za Novosti mladić koji je bio očevidac pucnjave.

Policijska istraga proverava snimke sa sigurnosnih kamera okolnih banaka i pošte kako bi se identifikovali napadač i njegova meta, piše "Blic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo na istom mestu kao i preksinoć, kod nekadašnje “Kasine”, i u oktobru 2007. u sličnom revolveraškom obračunu ranjeno je troje prolaznika. Jedna od povređenih žena je ostala težak invalid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo