Devojku ranio zalutali metak u obračunu bandi u Čačku

19-godišnja devojka prebačena je u bolnicu zbog povrede noge

25.4.2013.
13:13
VOYO logo

U obračunu bandi koji se preksinoć dogodio u centru Čačka ranjena je prolaznica Julijana B. (19), učenica srednje muzičke škole, koju je zalutali metak pogodio u nogu.

Istraga još nije utvrdila ko su bili napadači, ali i meta. Jedino se zna da je mladić sa skutera ispalio deset metaka u automobil u pokretu, piše "Blic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun se dogodio na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Kneza Miloša na samo 20 metara od gradskog šetališta na kome je bio veliki broj ljudi.

Na automobil su ispaljeni rafali, a rikošetirani metak je pogodio Julijanu B. u desnu potkolenicu. Ona je zbrinuta na odeljenju ortopedije čačanske bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Išao sam levom stranom trotoara, dok je devojka bila preko puta. Nisam video koji je auto u pitanju, ali je on samo protutnjao pored mene, a nedugo potom pojavio se i skuter. Nisam video da li je na motoru bila jedna ili dve osobe. Potom se začula pucnjava, škripa guma i sve se završilo u sekundi, oba vozila su odjednom nestala. Pomislio sam da, srećom, niko nije povređen, ali onda sam video devojku da leži na trotoaru. Odmah sam pritrčao i pozvao Hitnu pomoć - ispričao je za Novosti mladić koji je bio očevidac pucnjave.

Policijska istraga proverava snimke sa sigurnosnih kamera okolnih banaka i pošte kako bi se identifikovali napadač i njegova meta, piše "Blic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo na istom mestu kao i preksinoć, kod nekadašnje “Kasine”, i u oktobru 2007. u sličnom revolveraškom obračunu ranjeno je troje prolaznika. Jedna od povređenih žena je ostala težak invalid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo