Bivši muž izbo ženu i povredio dete u Sigurnoj kući

Štićenice su pokušale da spreče napadača ali je on nasrnuo i na njih

13.6.2013.
16:39
VOYO logo

Nekoliko žena i jedno dete danas su povređeni, kada je muž jedne od štićenica ušao u Sigurnu kuću i napao ih nožem, rekla je Tanjugu koordinatorka Sigurnih kuća u Beogradu Vesna Stanojević.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, u napadu koji se dogodio oko 12 sati povređene su dve žene i jedno dete, a počinilac je ubrzo pronađen i lišen slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru i niko nije životno ugrožen, kažu u MUP-u. Stanojević je precizirala da je muž jedne od štićenica preskočio ogradu i ušao u Sigurnu kuću, gde je napao suprugu koja se dva i po meseca nalazi u toj ustanovi sa detetom.

Ona je istakla da su dete i ostale štićenice pokušale da ga spreče u napadu, ali da je on i njih povredio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Povređena štićenica nije u životnoj opasnosti - rekla je Stanojević dodajući da su ostali zadobili lakše povrede.

Stanojević je istakla da je "ljubomorni muž" i juče napao suprugu i to na pijaci na kojoj radi, a da ona iz tog razloga danas nije otišla na posao, prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodeći da je 29 ljudi, od kojih 20 žena ubijeno od početka godine u porodičnom nasilju, ona je istakla da već duže upozorava da nijedna Sigurna kuća nema policijsko obezbeđenje.

Zamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović rekao je Tanjugu da je u ovu ustanovu primljena četrdesetjednogodišnja žena sa povredama lica i ubodnom ranom u grudnom košu i posekotinnama po grudima i leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo