HT O VELIKIM SMETNJAMA: / "Još uvijek nije sve u najboljem redu"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

Već satima Hrvatski telekom ima poteškoća u radu fiksne i mobilne mreže što se odražava na nemogućnost uspostave poziva, ali i u radu Max TV–a, kao i bankomata.

22.9.2015.
8:38
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

Iako su najavili rješenje problema do podneva, iz HT-a su nam poručili kako još uvijek nije sve u najboljem redu. Za sada su uspjeli osposobiti broj 112 Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog nepredviđenih okolnosti, poteškoće su i dalje povremeno prisutne te stručnjaci još uvijek intenzivno rade na njihovom rješavanju. Poduzimamo sve kako bismo smetnje otklonili u najkraćem mogućem roku, a pozivi na broj 112 normalno funkcioniraju", javljaju iz Hrvatskog telekoma.

Problemi s mrežom HT-a pojavili su se u utorak u 2,50 sati ujutro u gotovo cijeloj zemlji zbog prekida velikog broja veza u telekom mreži. Između ostalog, i Porezna uprava izvijestila je da zbog tehničkih poteškoća u HT-u sustav Porezne Uprave nije u mogućnosti osigurati pružanje redovnih usluga poreznim obveznicima. Zbog tih poteškoća danas nije počela s radom niti Zagrebačka burza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo