bežični oklop

SAMO ZA MUŠKARCE: Zaštitite svoju plodnost pametnim boksericama

Zaštita jednog od najbitnijih dijelova muškog tjela postaje sve teža kako nas okružuje sve više izvora elektromagnetskog zračenja.

Zbog potreba posla, da bi bili u kontaktu s obitelji, s prijateljima, konstantno nosite mobitel u džepu hlača ili balansirate laptop na koljenima.

Ali nedavna su istraživanja potvrdila konkretniju povezanost između zračenja koja dolaze iz tih uređaja i smanjene plodnosti.

Zbog toga vam treba Bežični Oklop (Wireless Armour), donje rublje koje “štiti mušku plodnost protiv 99.9% štetnih elektromagnetskih zračenja koja emitiraju Wi-Fi uređaji uključujući smartphone i laptope”.

Britanski znanstvenik Joseph Perkins razvio je novu liniju ‘pametnog donjeg rublja za muškarce koje štiti od Wi-Fi zračenja’. Za cijenu od 250 do 360 kuna i vi možete imati par.

Tajna je u tkanini korištenoj u dizajnu i proizvodnji gaća, po imenu RadiaTex.

Na službenoj stranici proizvođača navodi se da “ova impresivna tehnologija uključuje mrežu čistog srebra utkanu u tkaninu koja stvara nesalomljivi štit protiv elektromagnetskog zračenja s obzirom da je srebro jedno od najboljih provodnika elektriciteta”, te time omete protok zračenja.

Uz to, srebrna vlakna su i antibakterijska, što dodatno poboljšava sigurnost nositelja.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr