Ubio dete zbog svađe oko parkinga

Beba nije ni zaplakala od bola

Nakon što se nije pomakla s mesta na kom je nameravao da parkira, muškarac je izašao iz vozila, došao do žene, udario je, te joj uzeo dete i bacio ga na pod.

Brutalno ubistvo počinio je jedan muškarac u Kini nakon kratkotrajne prepirke oko zauzimanja parkirnog mesta. Identifikovan kao Han, muškarac u 40-im godinama nameravao je da parkira pored autobusne stanice u Pekingu. Onde se, piše South China Morning Post, u tom trenutku nalazila majka s detetom u kolicima. Žena nije želela da se pomeri istog trena jer je proveravala stanje dvogodišnje devojčice.

Ljutiti Han tada je izašao iz vozila, došao do žene i udario je, a potom uzeo dete iz kolica, podigao ga i bacio na zemlju.

Beba je bila tiha nakon što je bačena. Nije ni zaplakala od bola – prepričao je ulični prodavač koji se zatekao na mestu događaja i time postao svedok jezivog ubistva. Dodao je da je nakon toga još jedan muškarac izašao iz automobila i počeo da tuče majku, a zatim su obojica pobegli.

Majka je potom uzela dete i odvela ga u obližnju bolnicu. Bilo je u kritičnom stanju, no ubrzo je preminulo. Policija je pronašla Hana za kojeg je ustanovljeno da je početkom ove godine pušten iz zatvora u kojem je boravio zbog krađe. Sada mu preti optužnica za ubistvo i smrtna kazna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr