Zvezda i Partizan ne prete Vučićem i Dačićem

Otkriveno na koje klubove su mislile fudbalske sudije kada su se žalile na pretnje Vučićem i Dačićem

14.10.2013.
16:59
VOYO logo

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je, posle današnjeg sastanka u Staroj Pazovi, da su se sudije žalile na ponašanje čelnika četiri kluba - dva Radnička, iz Niša i Kragujevca, Spartaka i Donjeg Srema, objavio je Tanjug a prenose Novosti.

"FSS će zaštiti svoje sudije, ali će ih i oštro sankcionisati ukoliko budu činili greške", rekao je Tomislav Karadžić, a prenosi Radio-televizija Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak u Kući fudbala trajao je više od dva sata, a prisustvovali su mu čelnici FŠ i najbolji srpski arbitri.

"Niko se nije žalio na Zvezdu i Partizan. Štaviše, sudije su pohvalile odnos koji imaju sa čelnim ljudima Crvene zvezde i Partizana, kao i uslove za rad koji im se obezbeđuje na utakmicama koje oni organizuju", naveo je predsednik FSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karadžić je dodao da će u narednim danima održati još par sastanaka sa sudijama na kojima će se razmotriti neke primedbe koje su mogle da se čuju u ponedeljak.

Prvi čovek FSS dodao je i da predsednik Udruženja fudbalskih sudija Bogoljub Stepanović, i pored brojnih primedbi i žalbi, ima njegovu punu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji srpski arbitri juče su uputili otvoreno pismo FSS, navodeći da su od početka prvenstva izloženi pritiscima i uvredama čelnih ljudi pojedinih klubova, a koji se često pozivaju na premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Foto: Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo