'ZIDANEOV SPARTANAC': / Španjolci ne prestaju hvaliti Matea Kovačića

Image

I dok smo navikli da Luka Modrić redovno pobire pohvale nakon svakog nastupa u dresu Real Madrida, u posljednje vrijeme Mateo Kovačić privukao je pažnju španjolskih medija.

21.11.2016.
15:53
VOYO logo

Vatreni odlično koristiti činjenicu da je konstantno u početnom sastavu, što zbog ozljeda ključnih igrača, što zbog sve većeg povjerenja koje je dobio kod Zinedinea Zidanea.

Španjolska Marca objavila je u ponedjeljak tekst pod naslovom 'Zidaneovi Spartanci", a Kovačić se tako našao u društvu Isca, Nacha i Vazqueza. Četvorica nogometaša istaknula odličnim predstavama u najvećim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuz je posegnuo za njima u trenutku kada su mu bili potrebni, a na njegovo zadovoljstvo preuzeli su odgovornost i zablistali. Real je bio bez prvenstvene pobjede nad Atelticom u posljednje tri sezone, a Los Blancosi na prekidu tog niza mogu zahvaliti Iscu i društvu, a ne samo Ronaldu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrčući se na Kovačića navode kako je još jednom dorastao izazovu mijenjanja ponajboljeg veznjaka Reala. Nakon što je uspješno uskočio umjesto Modrića, to je sada napravio umjesto Tonija Kroosa.

"Njegovo partnerstvo s Modrićem u veznom redu bilo je ključno u zaustavljanju Gabija i Kokea, a opet je pokazao koliki potencijal ima prema naprijed", dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Marca zaključuje kako je kvartet pokazao da se može računati na njih u trenucima kada su najpotrebniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo