ŽESTOK OKRŠAJ U BEOGRADU: / Grobari napali trenera Cedevite, a njegovog pomoćnika ispratili ovacijama

Image
Foto: Screenshot

U derbiju 9. kola regionalne ABA lige košarkaši Cedevite slavili su u Beogradu protiv Partizana s 97-87 (22-23, 27-28, 24-15, 24-21).

13.11.2016.
11:16
Screenshot
VOYO logo

Zagrepčani su do pobjede došli iako su sredinom druge četvrtine gubili 17 razlike.

Image
DOŠAO JE I TAJ DAN: /

Nakon -17, Cedevita srušila Partizan u Beogradu

Image
DOŠAO JE I TAJ DAN: /

Nakon -17, Cedevita srušila Partizan u Beogradu

Preokret je krenuo kada je trener Veljko Mršić isključen zbog dvije tehničke greške nakon čega je momčad preuzeo Mršićev pomoćnik Gianmarco Pozzecco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mršić je po odlasku s klupe doživio neugodan trenutak. Jedan se navijač sjurio s tribina u namjeri da se obračunao s njim, ali je redarska služba brzo je reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane njegov je pomoćnik zaradio ovacije beogradske publike nakon što je uspio poraz pretvoriti u pobjedu. "Ne želim mnogo govoriti jer sam ja pomoćni trener. No, želim reći da sam veoma sretan što sam drugu sezonu u Cedeviti. Emil Tedeschi, Mladen Veber i Davor Užbinec, svi me oni tretiraju vrlo dobro, no ponajprije bih želio zahvaliti Veljku jer me je on pozvao ovdje i dao mi priliku. Očito je da nisam ja odgovoran za ovu pobjedu jer momčad svaki dan radi s Veljkom. On je sjajan trener i mislim da će biti najbolji trener u Europi. Imam sjajan odnos sa svim igračima, gajim veliki respekt prema njima i volim ih. Na kraju želim zahvaliti i Dinu Repeši jer mi je pomogao i to je naša pobjeda", rekao je Pozzecco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to još jedna utakmica slična kao prethodne dvije. Igrali smo lošu obrani i bili mekanu u početku. Međutim, poslije smo s jako dobrom zonom promijenili tijek utakmice. Izneredili smo Partizan, nisu znali kako napadati našu zonu i tu smo se vratili u ritam. Imali smo par raspoloženih igrača i mislim da smo zasluženo pobijedili", izjavio je Mršić.

Pierre Jackson odigrao je danas fantastičnu utakmicu. Kad je u zadnjoj minutu izašao zbog pete osobne, dobio je i pljesak nekih navijača Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, nisam bio to u prilici čuti. Međutim, on pokazuje da je stvarno ekstra igrač i veliko pojačanje za nas. Nadam se da ćemo i dalje rasti kroz utakmice i da ćemo biti sve bolji i bolji. Na dobrom smo putu. Ovo je jako bitna pobjeda i idemo dalje", dodao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je zanimljivo okruženje i luda atmosfera, no uživao sam. Naša momčad se borila jako i pobijedili smo. Sretan smo jer smo se borili i vratili se u utakmicu", poručio je pak Pierre Jackson.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo