ZEKIĆ BIJESAN ZBOG PRIČE O NASLOVU: / Trener Osijeka poslao poruku svima koji potenciraju njihov juriš na vrh

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Osijeka upisali su drugi prvenstveni poraz ove sezone.

4.11.2017.
10:31
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bolji od njih u Zaprešiću bio je Inter, koji je slavio s uvjerljivih 3:1.

Image
KATASTROFA OSIJEKA U ZAPREŠIĆU: /

Inter šokirao bijelo-plave, druga momčad lige potučena do nogu

Image
KATASTROFA OSIJEKA U ZAPREŠIĆU: /

Inter šokirao bijelo-plave, druga momčad lige potučena do nogu

"Iskoristio bih na početku priliku i čestitao Interu na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo mi u ovoj utakmici sami sebe prevarili. Imali smo nekakvu blagu dominaciju, nizali napadačke akcije koje su ostale nedorečene i onda nam se dogodi da primimo onakve golove. Doduše, svašta se događa u nogometu, ali ne mogu vjerovati da izgubimo bodove na takav način. Pali smo na osnovnom elementu nogometne igre, a to je koncentracija u prekidima", rekao je trener Osijeka Zoran Zekić na konferenciji za novinare poslije utakmice, prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi je pogodak tragikomičan, drugi nam se dogodio iz jedanaesterca, a sve što smo nakon toga probali ostalo je tek na nekim pokušajima jer nas nije išlo. Treba reći da nismo bili pravi od početka do kraja susreta, pa je i rezultat ovakav", izjavo je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra sezone Osijeka nagnala je mnoge na razmišljanje da bi se mogli boriti za vrh. To Zekić nije dočekao s odobravanjem.

"Bit će neizvjesno, ali se ja nadam da se više neće potencirati u medijima naš juriš na naslov prvaka jer uvijek kada bude tako – mi izgubimo utakmicu. Očito je da mi još nismo spremni za ostvarenje takvih ciljeva. Želim reći da smo do sada izvukli ozbiljan maksimum iz ove momčadi, a nekakvo najavljivanje titule i takvih stvari nama ne čini dobro. Ne zato što mi to ne želimo, nego uslijed toga što još nismo na toj razini" rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Trener Intera SamirToplak očekivano bio je dobro raspoložen poslije velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno jedna velika pobjeda za koju moram reći da je potpuno zaslužena. Prvenstveno zbog toga što smo bili prije svega konkretniji, ali i kompaktniji, fanatični u fazi obrane, pa nas je i sreća pomazila u nekim trenucima. Protiv ovakvog protivnika za pobjedu moraš biti na crvenom maksimumu, a moji su igrači upravo bili u takvom izdanju i skidam im kapu na tomu", izjavo je Toplak i nastavio.

"Momčadski smo djelovali jako dobro i ne bih želio nikoga posebno izdvajati jer bi bilo nepravedno prema drugima. Nakon prodaje najboljih igrača upali smo u probleme, no doveli smo im zamjene i sada su se stvari opet dobro posložile i imamo kvalitetan kadar. Ponovno smo momčad koja ima kontinuitet i koju je teško pobijediti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo