ŽDRALOVI UMALO DO SENZACIJE: / Stranci spasili Mamića velike sramote!

Image

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što su u Ždralovima preokretom došli do pobjede 3:1 protiv lokalnog trećeligaša Mladosti.

27.10.2015.
16:11
VOYO logo

Aktualni hrvatski prvak očekivano je stigao do plasmana u četvrtfinale, no Modri su sve do 62. minute gubili protiv trećeligaša iz Ždralova pokraj Bjelovara. Ipak, Dinamo je u posljednjih pola sata preokrenuo rezultat postigavši tri pogotka. Zagrepčani su tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza (Olympiacos, Rijeka), no trener Zoran Mamić je sasvim sigurno očekivao lakšu i uvjerljiviju pobjedu.

Starčević matirao Ježinu

Dinamo je u prvih pola sata stvorio nekoliko odličnih prilika, a najbolju je imao Endri Çekiçi koji je u već u petoj minuti uzdrmao vratnicu. Sedam minuta kasnije odličnu priliku je imao i AngeloHenriquez, no Kristijan Srbljanović je odlično obranio. Kada se činilo kako će Dinamo pogotkom okruniti dominaciju, Mladost je povela u 36. minuti. Domaćini su izveli korner, a Starčević je nogom iz blizine svladao Antonija Ježinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost je držala prednost sve do 62. minute kada je Hodžić izjednačio na asistenciju Soudanija. Osam minuta kasnije Dinamo je poveo golom Henriqueza. Domagoj Pavičić je ušao s loptom u kazneni prostor i dodao do Ante Ćorića koji nesebično poslužio Henriqueza, a njemu nije bilo teško zabiti za 2:1. Dinamo je prolaz potvrdio tri minute prije kraja utakmice kada je Soudani zabio za 3:1.

Kasnije su tijekom utorka na rasporedu još dvije utakmice osmine finala, a sastaju se Šibenik - Slaven Belupo, te Inter - Cibalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://net.hr/sport/nogomet/dinamo-se-izvukao-u-zdralovima-osjetite-ambijent-na-okrsaju-hrvatskog-kupa/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo