ZATROVANA VODA NA STADIONU?! / Nogometaši Osijeka i Željezničara završili u bolnici, utakmica otkazana!

Image
Image

Nogometaši Osijeka i Željezničara trebali bi danas odraditi prijateljsku utakmicu na Gradskom vrtu u 15 sati, ali utakmica je otkazana jer su igrači obje momčadi - otrovani!

25.3.2017.
11:47
VOYO logo

Službenu informaciju potvrdio je NK Osijek na svojoj stranici.

"Veselili smo se subotnjoj prijateljskoj međunarodnoj utakmici našeg Osijeka i sarajevskog Željezničara koja je trebala biti odigrana u 15 sati u Gradskom vrtu, ali do tog odmjeravanja snaga ipak neće doći. Naime, neki su igrači „Želje“ osjetili želučane tegobe, pregledom u osječkom KBC-u je ustanovljeno da se radi o crijevnoj virozi, a taj je virus „pokosio“ i neke nogmetaše Bijelo-plavih koji su se također suočili s istim problemom. To je, nažalost, uvjetovalo otkazivanje ove utakmice", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetorica igrača Željezničara završila na infuziji

Prvo su se na probleme požalili gosti iz Sarajeva. Desetorica Željinih igrača završila su u petak navečer na infuziji u osječkoj bolnici, a sumnjalo se na hranu u hotelu, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ubrzo su simptome trovanja dobili i igrači Osijeka koji nisu ručali u hotelu. Mjesto zajedničkog boravka igrača dviju momčadi bio je stadion, pa se sumnja da je voda na Gradskom vrtu bila zatrovana.

"Ta je viroza uvjetovala neodigravanje susreta kojeg smo i mi i Osječani s nestrpljenjem očekivali. No, zdravlje nam je svima najvažnije i ne bi imalo smisla forsirati nešto u novonastalim okolnostima. U pitanju je viša sila, nešto na što ne možemo utjecati. Imajući u vidu veliku želju s obje strane, siguran sam da ćemo se brzo dogovoriti o novom datumu odigravanja utakmice" rekao je Haris Alihodžić, team menadžer FK Željezničar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć zatražilo i nekoliko igrača Osijeka

Nogometaši Željezničara doputovali su u četvrtak u Osijek, želeći iskoristiti reprezentativnu stanku kako bi odigrali prijateljsku utakmicu. Odradili su trening, kao i njihovi domaćini Osječani.

Problemi su počeli u petak ujutro, kad su gosti iz Sarajeva počeli osjećati mučninu, bolove u želucu i nagon na povraćanjem. Završili su u bolnici, gdje su jučer pomoć potražilo i nekoliko igrača Osijeka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je predstavnike dva kluba ugostio osječki gradonačelnik Ivica Vrkić. Tad se još nije znalo za trovanje igrača obje momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo