ZAŠTO RAKITIĆ, A NE KRAMARIĆ? / Izbornika Čačića jako je iznerviralo Jeličićevo pitanje

Image
Image

Ante Čačić bio je zadovoljan nakon utakmice, Hrvatska se riješila prvog "pratitelja" u skupini, momčadi Islanda, pobijedila pred praznim maksimirskim tribinama s 2:0.

12.11.2016.
20:11
VOYO logo

EPSKA UTAKMICA ZA EPIC BROZA: Brozović s dvije majstorije srušio Island, Perišić u sudačkoj nadoknadi učinio neviđenu glupost

Image
EPSKA UTAKMICA EPIC BROZA: /

Brozović majstorijama srušio Island, Perišić u sudačkoj nadoknadi učinio neviđenu glupost

"Ovakav pogled na ljestvicu nas drži, na početku smo rekli da želimo ići na svjetsko prevnstvo s prve pozicije u skupini. Sretan sam i ponosan na naše igrače. U okolnostima u kojima smo igrali kod kuće, odigralismo kvalitetno, bili učinkoviti, ovih 10 bodova me čini sretnim", kazao je izbornik Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island neće biti nikome lak suparnik

"Utakmica je bila očekivano teška, imali problema oko slaganja momčadi, jer su neki igrači bili roviti. Imali smo problema kroz cijeli tjedan. Prvo poluvrijeme napravili smo dosta neforsiranih pogrešaka, ali zadnja linija je dobro to rješavala, nismo Islanđanima dozvolili pogodak. Zadovoljstvo je kod mene potpuno", dodao je Čačić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island ipak nije bio lak zalogaj.

"Island je pokazao da neće nikome u skupini biti lak suparnik, ali Hrvatska je bila bolja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić?

"Zadovoljan sam što je malo uspio igrati, imao je veliku želju za nastupom, on je pravi kapetan ove momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Brozović je top igrač kad ima pravi pristup

Brozović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marcelo zaista ima aerobne kapacitete daleko iznad prosjeka. Uz njegovu tehniku, kad je njegov pristup do kraja ozbiljan, onda je top igrač."

HRT-ovog komentatora Joška Jeličića zanimalo je kakvu je poziciju igrao Ivan Rakitić i zašto je Andrej Kramarić ušao tek u 85. minuti. To pitanje je izbornik doživio kao napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić nije igrao kao dosad, nego smo igrali 4-3-3, kao V u veznom redu, s Badeljom povučenijim. A Raketa je bio polu-desno, jer smo htjeli biti na što više pozicija zbog njihovih dugih lopti, tako igra i u Barceloni. Usporedba Rakitića i Kramarića? Kramarić će igrati kad procijenim tako", odlučan je bio Čačić.

"Raketa je bio jedan od stožernih igrača ove Hrvatske, što ne znači da i drugi nemaju priliku to postati. Odradio je dvije dobre utakmice. Ja bih vas htio zamoliti, ovo nisu nogometni uvjeti. Ponekad te izvedbe nisu bajne, ali daju sve od sebe. Rakitić je još uvijek potreban ovoj reprezentaciji. Sjećamo se što se prije pričalo o Srni pa o Mandžukiću", zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo