ZAR I ON?! / Manchester United razmišlja o prodaji svoje najveće zvijezde u Kinu

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

U posljednje vrijeme sve je više velikih nogometnih zvijezda koje karijeru nastavljaju u kineskom nogometu, a u tu zemlju moglo bi stići najveće pojačanje do sada - Englez Wayne Rooney.

18.2.2016.
13:38
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Manchester Evening News javlja da Manchester United primio ponudu za Rooneyja, koji je prvo ime u njihovoj momčadi, od nekog kineskog kluba. Sada engleski klub razmatra ponudu za svojeg 30-godišnjeg kapetana. Nije poznato koliko je neimenovani klub ponudio za tog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zato Evening News navodi da bi Rooney u Kini zarađivao čak 500 tisuća funti tjedno i po tome bio najplaćeniji na svijetu. Također, engleski medij ponavlja izjavu direktora Uniteda Eda Woodwarda koji je otvoren prema prodaji igrača u Kinu. "Ako ništa drugo, kineska Super liga još je jedno korisno tržište na kojemu možemo prodati igrače", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je najbolji strijelac engleske reprezentacije u povijesti, a blizu je rušenja tog rekorda i u Manchester Unitedu. Trenutno je najbolji strijelac Uniteda s 249 pogodaka Bobby Charlton, a Rooney je postigao pet manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo