ZAKON NA STRANI PREVARENOG MUŽA: / Seksi Wanda mora bivšemu platiti odštetu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Obiteljski sukob na relaciji argentinskih nogometaša Maxija Lopeza i Maura Icardija ne jenjava. Napadač Intera preoteo je Lopezovu suprugu, atraktivnu Wandu Naru.

7.4.2016.
13:09
Screenshot: You Tube
VOYO logo

No, ostavljeni suprug barem je dobio zadovoljštinu na sudu. Wanda Nara morat će mu platiti 137.000 eura za fotografije troje zajedničke djece koje je bez njegove dozvole objavila na Twitteru.

Wanda tvrdi da Lopez ne plaća alimentaciju

Wandu, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, presuda je iznimno naljutila. Sucu je postavila pitanje postoji li kazna za oca koji ne plaća alimentaciju već 16 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažnjena sam jer sam htjela podijeliti radost zbog djece koja odrastaju s majkom i za koje otac, moj bivši muž, ne mari", napisala je Wanda Nara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela obitelj na utakmici

Prošlog su vikenda igrali Torino i Inter, a mediji su tu utakmicu prozvali Derby della Wanda, aludirajući na dvoboj bivšeg i sadašnjeg supruga atraktivne plavuše.

Mauro Icardi poručio je nakon utakmice: "Nažalost, ovakve stvari se događaju, a zavise od toga imaju li ljudi stila ili ne. Dobro sam odgojen i pružio sam ruku. Maxi Lopez je neuk."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uklonila fotografije

Njegova supruga, fatalna Wanda gledala je dvoboj svog bivšeg i sadašnjeg muža u društvu četvero djece. Troje ima s Lopezom, jedno s Icardijem. Sad na društvenim mrežama objavljuje samo fotografije Icardijeve kćeri, one Lopezovovih sinova morala je ukloniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo