TEŠKI TRENUCI LIJEPE ZAGREPČANKE: / Hrvatska ostala bez jakog aduta u Beogradu

Image
Foto: PIXSELL, Boris Scitar
2.3.2017.
14:17
PIXSELL, Boris Scitar
VOYO logo

Iako je bila jedna od konkrentica za medalju u utrci na 60 m prepone, nakon jutrošnjeg treninga i konzultacija s liječnicima odlučila je propustiti predstojeće natjecanje.

"Iako se Andrea dobro oporavlja od ozljede, ruptura stražnje lože ipak zahtjeva malo duži oporavak. Zaista smo se nadali da ćemo uspjeti sanirati ozljedu, no nažalost ponestalo nam je dana.... ne možemo toliko riskirati. Mišić nije dovoljno jak, što je pokazao i današnji trening, pogotovo ne za tri utrke u jednom danu. Odluka nije bila jednostavna, no veliku pomoć imali smo od našeg liječničkog tima dr. Vrdoljaka, dr. Pešuta, dr. Kukina, i fizioterapeutkinje Jadranke Brozd. Sada se okrećemo sezoni na otvorenom i pripremamo za Svjetsko prvenstvo u Londonu u kolovozu", izjavio je Andrein trener Igor Čordaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Hrvatsku u Beogradu predstavljati sedam atletičarki i atletičara: Ivana Lončarek na 60 m prepone, Ana Šimić u skoku u vis, Zvonimir Ivašković na 60 m, Mateo Ružić na 400 m, Ivan Horvat u skoku s motkom te Stipe Žunić i Filip Mihaljević u bacanju kugle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo