ZAGREB MU OSTAO U LIJEPOJ USPOMENI: / 'Sjajno sam se zabavljao sa Sammirom'

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Za Dontayea Drapera, razigravača Lokomotiva iz Kubana, sutrašnje gostovanje kod Cedevite neće biti obična euroligaška utakmica.

29.12.2015.
13:02
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

"Zabavljao sam se igrajući košarku i gledajući prekrasne Hrvatice", priznao je Dontaye Draper u razgovoru za 24 sata.

S Cedevitom se plasirao na završni turnir Eurokupa, a u sezoni 2010/11 bio je proglašen i najkorisnijim igračem tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Acom bolje nego s Zulom

Prva sezona, dok je momčad vodio Aleksandar Petrović bila mu je puno uspješnija od druge, kad je imao problema s tadašnjim trenerom Draženom Anzulovićem.

"Vratio sam se iz reprezentacije i upoznao novog trenera, Dražena Anzulovića. Pozdravio me i rekao mi da kasnim tri minute. Objasnio sam mu da sam se išao javiti suigračima, a on je počeo negodovati zbog mog noćnog života. Bio sam u šoku", kazao je Draper kojemu je jedan od najdražih pratitelja u noćnim izlascima bio mu je Brazilac Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovom nogometašu je to za razliku od Drapera, bio stil života. "Filho" i Draper proveli su mnoge ugodne trenutke zajedno.

"Sjajan je dečko, čujemo se putem društvenih mreža. Znali smo se družiti i dok smo obojica igrali u Madridu", dodao je Draper koji je nakon Cedevite otišao u Real, a Sammir je bio u Getafeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bila mi je čast igrati za Hrvatsku'

Draper se veseli dvoboju s Cedevitom.

"Bio sam u klubu kad smo tek počeli igrati europska natjecanja, a Cedevita je sad u Top 16 Eurolige. Sjajan uspjeh! Drago mi je zbog Bilana, jako dugo je u klubu i sad ubija!", kazao je Draper kojemu je nastup na prošlom Eurobasketu vjerojatno bio i posljednji za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 31 godinu i prilično sam potrošen. Uvijek mi je bila čast igrati za Hrvatsku, drago mi je što su me ljudi prihvatili, ali razumijem i one koji ne žele Amerikanca u reprezentaciji", zaključio je Draper koji je bio član reprezentacije na Eurobasketu u Sloveniji, kad je momčad izborila polufinale i na kraju bila četvrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo