ZA PAMĆENJE: / Ove su stvari obilježile noć u kojoj je Barca ispala iz Lige prvaka

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

U srijedu su odigrane druge dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojima su svoje mjesto u poluzavršnici izborili Bayern Munchen i Atletico Madrid.

13.4.2016.
23:21
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

1. Prvi poraz Piquea

Ovo je bio prvi put da je branič Barcelone Gerard Pique izgubio utakmicu koju je igrao protiv Atletica. Taj mu je niz dugo trajao jer je ovo bila 22. utakimica koju je odigrao protiv Atletica.

2. Messijeva suša se nastavila

Ponajbolji nogometaš svijeta Barcelonin Lionel Messi upao je u golgetersku krizu. Kako pogodak nije postigao niti u ovoj utakmici protiv Atletica, prošle su 452 od kad je posljednji put zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Čelična obrana Atletica

Utakmica protiv Barcelone (2-0) bila je 11. od posljednjih 12. utakmica na domaćem terenu u Ligi pvaka u kojoj momčad Diega Simeonea nije primila pogodak.

4. Prvo ispadanje Enriqueove Barce

Atletico Madrid u srijedu je postao prva momčad koja koje izbacila Barcelonu pod vodstvom Luisa Enriquea u fazi natjecanja u kojem se igra na ispadanje. U to je uključen i španjolski Kup kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Griezmann prvi Francuz

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann u srijedu je postao prvi Francuz koji je postigao dva pogotka u jednoj utakmici protiv Barcelone u Ligi prvaka. Također, on je i jedini nogometaš koji je ove sezone postigao dva gola u utakmici protiv Barce.

6. Fenomenalni Guardiola

Trener Bayerna Pep Guardiola kvalificirao se u polufinale Lige prvaka u svakoj sezoni u kojoj je bio trener momčadi koja je sudjelovala u tom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo