ZA KRAMARIĆA NEMA DVOJBE: / 'Najljepše mi je bilo u Rijeci, ove godine mogu do naslova'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić progovorio je u razgovoru za Hrvatsku nogometnu televiziju o svojih nogometnih počecima i uzorima, kao i vremenu provedenog u Rijeci.

3.11.2016.
16:49
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Također, prokomentirao je prilagodbu u Hoffenheimu, a ponešto je vremena posvetio Vatrenima.

"Sigurno da možemo bolje. Imamo mnogo prostora za napredak, možda nam samo treba malo više vremena da se uklopimo, uigramo i pokažemo što možemo da ostvarimo dobru sezonu", kazao je Kramarić o Hoffenheimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se povežu postignuti pogoci i ostvarene asistencije, treba biti zadovoljan, no može biti bolje i dat ću sve od sebe da moja statistika bude još i bolja", dodao je te je nastavio o reprezentaciji.

"Naravno da se uvijek posebno pamte i prva utakmica i prvi gol za Vatrene. Reprezentacija je uvijek bila posebna čast i privilegija. Uvijek postoje posebna emocija i poseban motiv kada igraš za reprezentaciju te se nadam da ćemo nastaviti s dobrim igrama u narednim utakmicama", kazao je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Pjaci

"U reprezentaciji mi je cimer Pjaca. Igra je jednom od najboljih klubova na svijetu. Sretan sam zbog njega", dodao je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je prošle godine imao jednu posebno zanimljivu sezonu. U Leicesteru je proveo prvi nakon čega je prešao u Hoffenheim. Englezi su na kraju osvojili naslov, a on pomogao je Hoffenheimu da ostane u Bundesligi.

"Ponosan sam što sam se upisao u povijest s Leicesterom i što sam onda pomogao Hoffenheimu da ostane u ligi. Ovdje sam se našao i ne žalim ni za čim. Premier liga ili Bundesliga? Ima razlika. Posjećenost utakmica je tu negdje, kvaliteta je relativno slična, iako Bayern i Borussia Dormund više iskaču nego recimo Chelseam ili Manchester United i City. U Premier ligi više dolazi do izražaja fizička moć igrača, a ovdje pas igra što više odgovara", smatra Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme u Rijeci

"Idealna pozicija na terenu? Najbolje se snalazim u sredini kao napadač ili povučena špica. Ljudi nisu sigurni jesam li devetka ili desetka pa neki to zovu devet i pol. Uzori? Nekada Ronaldo, Ronaldinho, ali i Davor Šuker", rekao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o današnjim napadačima.

"Po mom guštu, rekao bih Messi, ali ga neću svrstati u napadače. Rekao bih da je najbolji nogometaš ikad. Lewandowski Suarez se ističu", priča Kramarić. HNL je naravno neizostavan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najljepše trenutke sam doživio u Rijeci. Tada sam imao najbolje rezultate. Nadam se da će se ti trenuci ponoviti. Pratim HNL. Bit će zanimljivo. Rijeka ima snage i može se nositi s Dinamom. Mislim da Rijeka ove godine može uzeti naslov", rekao je između ostalog Andrej Kramarić.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo