ZA ČAČIĆA NEMA TKO NAVIJATI: / Hoće li prazne tribine biti prednost ili uteg Hrvata

Image

Nedavno je bivši član Vatrenih Ivica Olić izjavio kao Hrvatskoj ne treba novi stadion, jer ionako reprezentacija stalno igra pred praznim tribinama.

12.11.2016.
14:46
VOYO logo

Već prvu utakmicu u kvalifikacijskom ciklusu na odlazak za Svjetsko prvenstvo u Rusiju, protiv Turske u Maksimiru (1:1), Hrvatska je igrala bez gledatelja. Na kulisu s praznim stolcima, naša se reprezentacija naviknula kao magarac na batine.

Image
EPSKA UTAKMICA EPIC BROZA: /

Brozović majstorijama srušio Island, Perišić u sudačkoj nadoknadi učinio neviđenu glupost

Image
EPSKA UTAKMICA EPIC BROZA: /

Brozović majstorijama srušio Island, Perišić u sudačkoj nadoknadi učinio neviđenu glupost

Već se nebrojeno puta spomenulo o kako nogomet bez navijača na stadionu nema smisla, zato su FIFA i UEFA smislile "najgoru" kaznu u vidu praznih tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći put bez gledatelja

Izbornik Ante Čačić sve je službene utakmice u Hrvatskoj odigrao pred praznim tribinama, što je stvarno kuriozitet. Već treći put Čačić čuje jeku svog glasa u Maksimiru dok vodi utakmicu. Kao da je riječ o treningu na Hitrec-Kacianu...

Debitirao je u kvalifikacijama za EURO, u listopadu prošle godine protiv Bugarske (3:0), i tad je Čačićev glas odjekivao sablasno praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na navijački impuls,. Hrvatska je mogla računati samo u prijateljskim dvobojima, protiv Izraela u Osijeku, Moldavije u Koprivnici i San Marinu u Rijeci, ali ti su dvoboji zamišljeni, osim kao pripreme za veliko natjecanje, ujedno i kao pučka veselica, događaj na kojemu bi se trebalo zbližiti igrači i navijači. Iako, u Osijeku je, nažalost bilo i neprimjerenih povika s tribina na koje se oglušio državni vrh prisutan u Gradskom vrtu.

Prednost Hrvatske pred Islandom

No, vratimo se pomalo nesretnom Čačiću koji još čeka na podršku u službenoj utakmici na domaćem terenu. Uslijedio je dvoboj protiv Turske nakon kojeg su igrači stidljivo progovorili kako su im nedostajali navijači. I sad ponovno Island u praznom Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska bi trebala biti u prednosti, jer su Vatreni naučeni igrati bez gledatelja, dok se Islanđanima prvi put nalaze u takvoj situaciji, što bi mogla biti, u nekoj izokrenutoj hrvatskoj nogometnoj stvarnosti na kraju i prednost Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo