WEST HAM ISPISUJE POVIJEST: / 'To je velika stvar za nas, jedva čekamo istrčati pred 54 tisuće navijača'

Image

West Ham će po prvi put u svojoj povijesti istrčati na novi stadion u četvrtak kada u trećem pretkolu Europske lige u London stižu slovenske Domžale.

3.8.2016.
13:56
VOYO logo

Prva utakmica donijela je brige Slavenu Biliću jer su u gostima poraženi s 2:1.

"Jedva čekamo da istrčimo na novi stadion. Sjajno je što su tribine rasprodane. Sada je na nama da igramo dobro, budemo gladni i motivirani", poručio je Bilić uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je kako za ovaj susret neće konkurirati Payet, Ogbonna i Collins te ozlijeđeni Creswell i Lanzini. Posljednji od njih trebao bi se vratiti i momčad tek za četiri do pet tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo odigrati puno bolje nego u prvom susretu. Uvjereni smo da ćemo biti bolji nego u Sloveniji", kazao je bivši hrvatski izbornik pa se osvrnuo na transfere.

"I prije nego što se Creswell ozlijedio željeli smo dovesti novog lijevog beka. Potrebna nam je alternativa. Nismo jedina momčad koja traži takvog igrača i teško ga je pronaći. To nam je sada prioritet. Kao i svi drugi treneri želim što prije obaviti postići dogovore, ali rijetko koji klub uspije u tome biti brz", kazao je Bilić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi Sakho

Diafra Sakho je prije nekoliko dana poručio kako želi otići iz West Hama, a Bilić je prokomentirao kako će se njegova sudbina znati u sljedećih nekoliko dana, a možda već i danas. On je, kao što su objavili engleski mediji na putu prema West Bromwichu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se opet vratio na predstojeću utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nam je prva utakmica na novom stadionu, tako daje ona za nas velika. Nema boljeg načina da se prilagodimo novom stadionu nego da igramo na njemu i s tim počinjemo u četvrtak. Kao i uvijek prije utakmice otići ćemo na ručak, potom ćemo sjesti u autobuis, ali umjesto na Uopton Park doći ćemo ovdje i istrčati ispred 54 tisuće navijača", najavio je trener West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo