[VIDEO] GROBARI NASTAVILI MEĐUSOBNI RAT NA TRIBINAMA, SJETILI SE I HRVATA: / 'Gdje su vam Splićani...'

Image
Foto: Screenshot

Ubeogradskim sukobima sudjelovalo je nekolicina hrvatskih huligana.

4.1.2018.
20:19
Screenshot
VOYO logo

Nakon kaosa i tučnjave između frakcija Grobara tijekom 156. vječnog derbija između Partizana i Crvene zvezde u dvorani Aleksandar Nikolić na košarkaškoj utakmicu sa Zadrom svaka od sukobljenih strana zauzela je po jednu tribinu te su se tijekom susreta međusobno prozivale.

"Gdje su vam Grobari", vikao je s jedne strane dio navijača koji su suparnike prozivali zbog činjenice da su među njima bivši fanovi Crvene zvezde, javlja Kurir. Nakon toga čuli su se povici 'Cigani, cigani' da bi uslijedio dogovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje su vam Splićani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se vođa

Na tribinu se za ovu priliku vratio Miloš Radisavljević Kimi, nekadašnji vođa "Grobara" i navijačke grupe "Alkatraz", koji je protjeran s Partizanovog Juga. Sada se našao u društvu Vandal boysa, Yang boysa i drugih .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato u beogradskim sukobima sudjelovalo je nekolicina hrvatskih huligana, koji se trenutno nalaze u tamošnjem Centralnom zatovru. Košarkaši Zadra, inače, u susretu su 15. kola regionalne ABA lige izgubili na od Partizana sa 87-95 (18-20, 23-18, 22-39, 24-18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Zadrane je kobna bila treća četvrtina, nakon što su na poluvrijeme otišli s prednosti 41-38 dopustili su domaćima da za samo tri minute ostvare seriju 15-3 kojom su preokrenuli rezultat u svoju korist i poveli sa 53-44.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo