VIDEO, DINAMO DOVEO DVA IGRAČA KOJI SU ODUŠEVILI STRUKU: / Jedan od njih Modrima je zabio s centra

Image
Foto: Screenshot

Korejska momčad uvjerljivo je osvojila ovaj jaki turnir, a Kimovi su oduševili struku te su u Dinamo vrlo zadovoljni što su ih uspjeli dovesti

11.1.2018.
8:08
Screenshot
VOYO logo

U Dinamo su u srijedu na dvogodišnju posudbu stigla dvojica korejskih nogometaša. Obojica su rođeni 1999. godine i članovi su Ulsana, momčadi koja je prošle godine osvojila turnir Mladen Ramljak pobijedivši u finalu Dinamo s uvjerljivih 4-0.

Riječ je o playmakeru, Kim Gyu Hyeongu koji je vjerojatno i najbolji igrač te momčadi te o Kimu Hyun-Woou, stoperu i kapetanu momčadi koji je proglašen najboljim igračem turnira. Hyunwoo je u finalu zabio treći gol za Ulsan i to na uistinu poseban način. Sudac ja na polovici terena označio prekršaj za Ulsan, a mladi Korejac snažno je opalio i prevario vratara Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korejska momčad uvjerljivo je osvojila ovaj jaki turnir, a Kimovi su oduševili struku te su u Dinamo vrlo zadovoljni što su ih uspjeli dovesti te će se odsada razvijati u omladinskoj školi kod Tomislava Rukavine, a mnogi u njima vide materijal i za prvu momčad Modrih, pišu Sportske Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo