VELIKI USPJEH HRVATSKOG TENISAČA: / Karloviću uspjelo nešto što svijet nije vidio 25 godina!

Image

Više od četiri sata trebalo je Ivi Karloviću da dođe do pobjede u drugom kolu Roland Garrosa.

25.5.2016.
16:28
VOYO logo

Prvi set Karlović je izgubio u tie-breaku, ali je na početku drugog odmah oduzeo suparniku servis, te je prednost održao do kraja. U trećem setu Australac je imao jedinu priliku za break, ali je nije iskoristio pa je set otišao u 13. igru gdje je kao pobjednik izašao Karlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah iza Connorsa

U sljedećem setu Karlović je započeo gubitkom servisa, ali ga je kod 5:4 uspio vratiti i izboriti tie-break no ovaj put je izgubio set. Peti set završio je nakon 76. minuta. U njemu je Karlović došao do breaka pri rezultatu 10:10. Na servisu za meč poveo je 40:0. Thompson je spasio dvije meč lopte, ali je hrvatski tenisač iskoristio treću te je došao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je u ovom meču odservirao 41 as i ovo mu je drugi put da će igrati u trećem kolu Roland Garrosa. Prije dvije godine stigao je do ovog uspjeha. Također, Karlović (37) je postao najstariji tenisač u posljednjih 25 godina koji je pobijedio u drugom kolu ovog Grand Slama. Veliki Jimmy Connors 1991. slavio je s 38 godina. U trećem kolu igrat će protiv drugog tenisača svijeta Britanca Andyja Murrayja koji je također trebao pet setova za pobjedu nad 22-godišnjim Francuzom Mathiasom Bourgeom, 164. tenisačem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo