VELIKI UDARAC ZA KEKA: / Dvije zvijezde nisu došle na trening

Image

Anas Sharbini nije se, suprotno najavama, pojavio na prvom treningu Rijeke, koji je održan u ponedjeljak navečer.

11.1.2016.
22:56
VOYO logo

"Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakog. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj", rekao je Kek.

Pripreme u Dubaiju

Rijeka će dio priprema, od 16. do 26. siječnja, odraditi u Dubaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme u Dubaiju velika su nagrada za nas. To nam je dodatna motivacija da se što bolje pripremimo i da bismo bili što bolji na proljeće", ustvrdio je kapetan Rijeke IvanMočinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka tijekom jesenskog dijela prvenstva nije izgubila niti jednu utakmicu, ali je uz 11 pobjeda nanizala i čak 10 remija, pa sa 43 boda zauzima drugo mjesto s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom. Prvog dana priprema ugovor s Rijekom do ljeta 2019. godine produžio je pouzdani branič MiralSamardžić koji je u sezonu i pol doliko je dosada proveo u klubu upisao 58 nastupa i devet golova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treningu su prisustvovali: Ivan Vargić, Andrej Prskalo, Ivan Nevistić, Stefan Ristovski, Marko Vešović, Leonard Zuta, Mateo Bertoša, Miral Samardžić, Marko Lešković, Matej Mitrović, Frane Ikić, Ivan Lucić, Filip Bradarić, Josip Brezovec, Mate Maleš, Ivan Močinić, Odise Roshi, Marin Tomasov, Asmir Kajević, Mate Bajić, Roman Bezjak, Bekim Balaj, Dario Vizinger, Gerald Diyoke, Mihael Rebernik, Roko Nakić i Jamilu Collins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo